2013

Vallox LoPS OPEN pelataan lauantaina 10.8.2013 Hirvikosken nurmella 8.30 alkaen. Turnaukseen osallistuu 5 kilpasarjan joukkuetta, 24 harrastesarjan joukkuetta ja 8 naisten sarjan joukkuetta. Näiden lisäksi ohjelmassa on LoPS CUP, joka on kaikille avoin. Mestarit ovat selvillä puoli yhdeksään mennessä. Vallox LoPS OPENissa on avoin kaukalofutis junioreille käytössä koko päivän.

Sarjat: Kilpa, harraste, naiset (8), LoPS CUP

Rajoitukset: Harrastesarjassa saa olla maksimissaan yksi lisenssipelaaja aikuisista B-nuorten ykköseen. Ei koske KKI-sarjojen pelaajia.

Pelaaja saa edustaa, sekä kilpa, että harrastesarjan joukkuetta, mutta ei kahta joukkuetta samassa sarjassa.

Ottelut pelataan 7v7 niin sanotulla pienellä kentällä pikkumaaleihin 2×5 metriä. Voimassa on jalkapallosäännöt, seuraavin poikkeuksin:
– lentävät edestakaiset vaihdot
– paitsiosääntö ei ole voimassa
– liukuriisto kielletty (ei koske liukumista vapaaseen palloon)

LoPS CUP: LoPS CUP on uusi pelimuoto joukkueille, jotka haluavat lisäpelejä. Cupiin osallistuminen takaa vähintään yhden ottelun lisää ja parhaimmillaan mahdollisuuden tuplamestaruuteen. Cupissa on samat säännöt kuin esimerkiksi Suomen cupissa, eli voitolla jatkoon ja tappiolla ulos. Jokainen ottelu pelataan ratkaisuun saakka. Pelin päättyessä tasan seuraa 3v3 rangaistuspotkukilpailu. Jos peli on edelleen tasan seuraa ns. kerrasta poikki, jossa ammutaan pareittain. Cupjärjestelmä riippuu osallistujien määrästä. Jotta taataan naisten ja harrastesarjan joukkueille mahdollisuus jatkaa ensimmäiseltä kierrokselta, on ensimmäisillä kierroksilla arvontakoreissa vain naiset ja harrastesarja. Kilpasarja tulee mukaan myöhemmin riippuen ilmoittautuneiden määrästä. Cupin voittajalle palkinto. Cupiin osallistuva joukkue saattaa joutua pelaamaan kaksi ottelua peräjälkeen. Cupin finaalia ei pelata päällekkäin muiden sarjojen finaalien kanssa. Pelaaja ei saa edustaa eri joukkuetta cupissa mitä muissa sarjoissa. Jos pelaaja on kirjoilla sekä harraste- että kilpasarjassa, määräytyy cupin edustusoikeus ensimmäisestä pelatusta ottelusta cupissa.

Jätä kommentti