Säännöt

1. Voimassa on jalkapallosäännöt seuraavin poikkeuksin:
– kenttä on nk. pikkukenttä ja kooltaan 30×55 m
– liukuriisto on kielletty, vapaaseen palloon liukuminen ei. Ei koske maalivahtia omalla rangaistusalueellaan.
– paitsiosääntö ei ole voimassa
– puolenkentän sääntö ei ole voimassa

2. Kaikki punaiset kortit menevät juryn käsittelyyn. Turnausjuryyn kuuluu Mikko Seppälä, Aapo Hakala, Aaro Mäkiö ja Markus Niemelä. Mikäli joku juryn jäsenistä on käsittelyn kohteena, korvaa hänet Antti Lähteenmäki. Päätöksessä pitää saada äänienemmistö

3. Erotuomariin kohdistuneet hyökkäykset, jotka uhkaavat fyysistä koskemattomuutta aiheuttaa välittömän turnauksesta sulkemisen koko joukkueelle. Eli sylkeminen, sylkemisyritys, fyysinen kiinnikäyminen tai lyömisen, potkaisemisen, tavararan heittämisen yritys kohti erotuomaria aiheuttaa joukkueelle välittömän sulkemisen koko turnauksesta.

4. Harrastesarjassa saa olla vain yksi lisenssipelaaja per joukkue. Lisenssipelaajaksi ei lasketa B-poikien kakkosen ja sitä alemmissa sarjoissa, naisten lisenssipelaajat tai KKI-sarjoissa pelaavat pelaajat. Harrastesarjan joukkue joka on cupissa, saa cup-otteluissa käyttää useampaa lisenssipelaajaa.

5. Pelaajarajoitusten rikkomisesta seuraa 5-0 tappio. Vastalause täytyy tulla vastustajalta ja se täytyy jättää viimeistään 1 tunti ottelun päättymisen jälkeen kirjallisena juryn jäsenelle.

6. Turnauspelaajat eivät ole vakuutettuja järjestäjän toimesta.

7. Pelaaja saa edustaa useampaa joukkuetta turnauksessa, mutta ei kahta joukkuetta samassa sarjassa. Cup-edustus määräytyy ottelun perusteella, jossa esiintyy ensimmäisen kerran turnauksen aikana.

8. Hävytön, loukkaava ja solvaava kielenkäyttö järjestäjiä ja toimihenkilöitä kohtaan myös otteluiden ulkopuolella saattaa johtaa juryn päätöksellä pelikieltoon. Järjestäjien hävytön, loukkaava ja solvaava kielenkäyttö turnauksen osallistujia kohtaan johtaa automaattisesti vähintään yhden ottelun pelikieltoon juryn päätöksellä.

Jätä kommentti