FUTSALKAUDEN AVAUS LAUANTAINA

FUTSAL

Loimaan Palloseura aloittaa tulevana lauantaina uudenlaisen haasteen edessä. Joukkue pelaa ensimmäisen ottelunsa valtakunnallisessa futsal-ykkösessä, kun vastaan saapuu helsinkiläinen Zenith. Zenith on pitkän linjan joukkue ja on pelannut ykkösessä jo 11 kautta majaillen maratontaulukossa toisena.

Ennakkoon kaudesta on odotettavissa haasteiden täyttämää. Joukkue tavoittelee säilymistä ja uskoa omaan tekemiseen löytyy. Pelaajamarkkinoilla joukkue on ollut maltillinen. Viime kauden yksi säihkyvimmistä tähdistä Janne Tuominen poistui Amsterdamiin jättäen suuren loven joukkkueen pelaamiseen. Tilalle on tullut maalivahti Joni Posti Turun Pallokerhosta, Jukka Oittinen, Jere Rantala ja Juho Puolamäki RaiTeePeesta sekä kengät uudelleen kaapista kaivanut Tuomas Lahtonen.

Vastuuvalmentajaksi joukkue valitsi pitkän linjan LoPSilaisen, Urim Hodan. Alkukaudesta joukkuetta on auttamassa myös Hakalan veljekset. Liigaa Somerolla pelaava kaksikko on lupautunut pelaamaan ensimmäiset ottelut kasvattajaseuransa riveissä, joka tuo todella paljon leveyttä joukkueen rinkiin.

Vastustaja Zenithistä kannattaa seurata pelaajavalmentaja Sami Lainetta. Laine teki todella hyvää työtä Raumalla ja siirtyi kesken viime kauden Helsinkiin. Joukkue tulee varmasti pelaamaan tehokasta ja tiivistä futsalia, eikä kotijoukkueelle ole odotettavissa hirveästi maalipaikkoja.

Ottelu alkaa kello 15.00 Hirvihovin parketilla. Tule tsekkaamaan kuka on tanssilattian velho. Puoliaikojen välisellä tauolla Palloseura lahjoittaa PlayStation 3 -pelikonsolin, kaksi ohjainta ja FIFA 14 -pelin Loimaan aluesairaalalle.

Loimaan Palloseuran pelaajalistan löydät täältä.

Näin pelataan:

12 joukkueen kaksinkertainen sarja. Sarjan voittaja nousee futsal-liigaan ja kaksi seuraavaa karsivat liigajoukkueiden kanssa. Kolme huonointa putoavat alueellisiin Kakkosiin.

Liput 3 € / alle 15-vuotiaat ilmaiseksi.

Jätä kommentti