LoPS tyhjin käsin kotiin Paimiosta

JALKAPALLO

Perjantaina Loimaan Palloseuralla oli kauden toinen sarjapeli jalkapallon Nelosessa. Vastassa oli loimaalaisten tavoin Neloseen täksi kaudeksi noussut Paimion Haka. Alkuasetelmat loimaalaisittain oli hieman hankalat, sillä pelikieltojen ja loukkaantumisten takia LoPS:n neljän miehen puolustuksessa oli avauksessa jopa kolme pelaajaa uusilla pelipaikoilla.

Ensimmäinen 20 minuuttia mentiin täydellisesti PaiHan hallinnassa, ja paimiolaisten nopeat hyökkääjät pääsivät useasti yrittämään maalintekoa nokikkain Loimaan maalivahdin kanssa. Joonas Puolamäki torjui useimmat yritykset upeasti, mutta jo ensimmäisen vartin aikana paimiolaiset upottivat kaksi maalia läpiajoista. Pikkuhiljaa LoPS sai syöttöpeliään kuntoon ja palloa alettiin saamaan PaiHan puolustuslinjan taakse ja myös vaarallisesti maalinedustalle. Maaleja ei kuitenkaan ensimmäisellä puoliajalla enää nähty.

Toista puoliaikaa loimaalaiset hienokseltaan hallitsivat ja saivat vyörytettyä hyökkäyksiä hyvin PaiHan päätyyn. Laukaukset kuitenkin jäivät suutareiksi tai viuhuivat maalin ohi. LoPS hallitsi peliä ja maali tuntui roikkuvan ilmassa, kunnes kesken kaiken tuomarilta jäi näkemättä selkeä käsivirhe, jonka tapahtuessa loimaalaiset typerästi lopettivat pelaamisen ja PaiHa rankaisi lukemat 3-0:aan. Ottelun loppuminuutit menivät edelleen loimaalaisten painostaessa, mutta vain Mikko Mäkelä onnistui maalinteossa muutama minuutti ennen loppua upealla laukauksella rangaistusalueen kulmasta. Lopputulos siis 3-1 paimiolaisille eikä LoPS vielä saanut revanssia parin vuoden takaisesta katkerasta tappiosta. Loimaalaisten parhaana palkittiin Aaro Mäkiö, joka luutikin itselleen uudella topparin paikalla kiitettävästi.

Seuraava Loimaan Palloseuran ottelu on jo keskiviikkona 7.5. klo 19.30 Raision Kerttulan tekonurmella kun Loimaa matkustaa SCR:n vieraaksi. Tervetuloa kannustamaan!