LoPS aloitti syyskauden varmalla voitolla

JALKAPALLO

Loimaan Palloseura pelasi syksyn ensimmäisen ottelunsa tiistaina sarjajumbo Turun Tovereita vastaan Turun Yläkentällä. Kuumassa kelissä pelattu kevään rästipeli ei kuitenkaan pelaajia juuri kuumentanut vaan peli palloiltiin leppoisissa tunnelmissa loimaalaisten voittaessa selvästi.

Ensimmäinen jakso alkoi LoPS:n komennossa, mutta liekö helle pehmittänyt pelaajien otteita ja kotijoukkue päästettiin aivan liian helposti vapaaseen laukaisupaikkaan, josta Turun toveri iski hienolla laukauksella vastustajan johtoon. Loimaalaiset kuitenkin jatkoivat prässiään ja painostustaan. Paikkoja aukesi ja pienen päästä numerot olivatkin jo 1-4 LoPS:n eduksi, kun nopeista hyökkäyksistä pallo toimitettiin hienoilla kuvioilla maalin perukoille asti.

Toinen jakso alkoikin huomattavasti rauhallisemmin helteen vietyä pelaajien voimat jo avausjaksolla. Peli hieman tasoittui, kun myös TuTo sai luotua vaarallisia tilanteita. Hieman epäonninen viimeistely piti lukemat varmassa loimaalaisjohdossa. Jakson loppupuolella LoPS sai vielä muutaman hyvän hyökkäyksen ja teki pari lisämaalia. Aivan lopussa TuTo pääsi vielä kaunistelemaan loppulukemat 2-6.

LoPS on tällä hetkellä sarjassa toiseksi viimeisenä ja kaipaa kipeästi pisteitä syyskauden peleistä. Seuraava peli pelataan jo tänään lauantaina 26.7. klo 15.00 Loimaan Hirvihovissa kun TuTo tulee vastavierailulle Loimaalle. Kannustusta tarvitaan, joten tervetuloa sankoin joukoin seuraamaan Turun piirin Nelosta Hirvikoskelle!