LoPS:n edustusjoukkue palasi voittojen tielle

JALKAPALLO

Lauantaina pelattiin jalkapallon Nelosen ottelu LoPS – FC Komar Hirvikoskella. Molemmat joukkueet olivat aloittaneet kauden kohtalaisen hyvin ja Komarista povaillaan jopa FC Inter 2:n haastajaa kilpailussa sarjanoususta. LoPS sai jälleen uuden pelaajan kentälle, kun Mikko Matinaro liittyi joukkueeseen muutettuaan Loimaalle. Jopa 70 peliä kakkosessa pelannut Matinaro on selkeä vahvistus Loimaan rinkiin ja pelaajavalmentaja Aapo Hakala laittoikin Matinaron heti avaukseen keskikentälle. Maalivahtiosasto oli jälleen muilla mailla, joten Mikko Seppälä tuli jo kauden toiseen peliinsä tolppien väliin.

Ottelun alku oli hyvin tasaista. Vaarallisia maalintekotilanteita ei ollut, vaikkakin FC Komar pääsi muutaman kerran laukaisemaan vaarallisesti mutta melko kaukaa. Seppälä torjui vedot varmasti ja puolustuslinja siivosi irtopallot. FC Komar hallitsi keskikenttää ensimmäisen vartin, kunnes LoPS teki taktisen muutoksen ja sai keskustan tukittua lähes täysin. Pelikello näytti 18:a minuuttia kun Matinaro pääsi laukaisemaan keskeltä. Komarin toppari blokkasi vedon mutta pallo kimposi suoraan Mikko Mäkelälle, joka nosti pallon tyylikkäästi yläkulmaan ohi maalivahdin ja vei LoPS:n 1-0 johtoon. Pelin hallinta siirtyi selkeästi LoPS:lle ja paikkojakin alkoi syntyä enemmän. Yksi läpiajokin nähtiin mutta lukemat pysyivät 1-0:ssa taukoon asti.

Toista puoliaikaa oli pelattu 10 minuuttia kun loimaalaisten hyvin toimineet kulmat tuottivat tulosta. Aapo Hakala pääsi puskemaan vapaasti ja pikkuveli Tuomas ohjasi pallon verkon perukoille lähietäisyydeltä. LoPS hallitsi peliä melko selkeästi 2-0 tilanteessa ja pakotti Komarin tyytymään laidoilta ja kaukaa tulleisiin keskityksiin kohti LoPS:n rangaistusaluetta.

Kymmenen minuuttia ennen peliajan loppua FC Komar pääsi kaventamaan rangaistuspilkulta, kun LoPS-pakki hieman hölmösti kaatoi liukkaan hyökkääjän ei niin vaarallisessa tilanteessa. Tasoihin ei Komarin paukut riittäneet vaan pikemminkin loimaalaisten olisi pitänyt kasvattaa johtoa, sen verran hyviä paikkoja LoPS rakensi ja yksi selkeä käsivirhe ja sitä myöden rangaistuspotkukin jäi tuomarilta viheltämättä. Tärkeät pisteet jäivät Loimaalle tuloksella 2-1

Seuraava edustusjoukkueen ottelu on jo keskiviikkona Turun Yläkentällä FC Bosnan vieraana. Ottelu alkaa klo 18.30. Tervetuloa kannustamaan!