LoPS niukkaan tappioon Inter 2:n vieraana

JALKAPALLO

Jalkapallon Nelonen jatkui Loimaan Palloseuran osalta tiistaina 5.5. kun loimaalaiset matkasivat kauden kolmanteen otteluun Turun Yläkentälle FC Inter 2:n vieraaksi. Interiä pidettiin ennen kauden alkua sarjan selkeänä suosikkina ja ennen ottelua se johtikin sarjaa huimalla maalierolla.

Inter aloitti ottelun juuri niin vahvsti kuin loimaalaiset odottivatkin. Nuori ja juoksuvoimainen kotijoukkue pelasi vauhdikkasti ja sai vyörytettyä hyökkäyksiä kohti LoPS:n päätyä. Ensimmäinen kotijoukkueen maali nähtiinkin melko pian kun taitavalle Inter-hyökkääjälle annettiin tilaa kääntyä ja ampua pallo vastustamattomasti verkkoihin. Maalin jälkeen peli tasoittui hieman ja myös loimaalaiset alkoivat saamaan palloja lähelle Inter-maalia. Puolittaisia paikkoja tuli tasaisen vähän molempiin päihin, kunnes puolen tunnin pelin jälkeen LoPS:n keskialueella tapahtuneen menetyksen jälkeen interläiset päättivät nopean vastahyökkäyksen tyylikkäästi maaliin asti. Tilanteessa 2-0 LoPS pääsi jälleen hieman enemmän mukaan peliin ja myös pyörittämään palloa.

Toinen puoliaika oli melko yhteneväinen ensimmäisen puoliajan lopun kanssa, molempien joukkueiden saadessa puolittaisia paikkoja. Selkeästi paras tilanne oli LoPS:lla kun kulmatilanteen jälkeen pallo saatiin jo melkein maaliviivalle mutta tilanteen pelasti uhrautuvasti pelannut Inter-puolustus. Ottelun loppua kohden LoPS:n pelaajat alkoivat väsymään eikä kunnon tilanteita enää nähty. Lopputulos siis 2-0 Inter 2:lle.

Suurin ero joukkueiden tasossa oli kuntopohjassa, ja loimaalaiset väsyivät huomattavasti enemmän mitä pidemmälle ottelu eteni. Hyviä maalintekopaikkoja kummallakin oli jokseenkin samanverran, mutta tällä kertaa Interin hieman parempi taito ja huomattavasti parempi kunto ratkaisi ottelun.

Loimaalta puuttuvan tekonurmen takia LoPS on joutunut pelaamaan kaikki alkukauden pelinsä vieraissa, mutta ensi viikon lauantaina 16.5. klo 16 kausi potkaistaan käyntiin myös Hirvihovin nurmella kun Kaarinan Reipas saapuu Loimaalle. Otteluun on vapaa pääsy. Tervetuloa seuraamaan ja kannustamaan!

Jätä kommentti