LoPS tippui Regions’ Cupista

JALKAPALLO

Palloseuran edustusjoukkue matkasi tiistaina Poriin, missä loimaalaiset pelasivat Regions’ Cupin kolmannen kierroksen ottelun Toejoen Veikkoja vastaan. Arki-ilta ja matka Poriin asti verotti hieman osallistujamäärää ja penkille saatiin mukaan vain kaksi peluria, joten pitkä iltapuhde oli luvassa.

Heti pelin alku lupaili ottelusta tasaista kun molemmat joukkueet pelasivat tarkasti ja pystyivät myös pitämään palloa jokseenkin yhtä paljon. Ensimmäisen maalin teki kotijoukkue kun pienen nukahduksen ja epäonnenkin takia pallo pomppoili maaliviivalta verkon perukoille asti. LoPS:lla oli hyviä nopeita ja kotijoukkueen linjan puhkaisevia hyökkäyksiä tasaiseen tahtiin ja lopulta laidalla erinomaisesti pelannut Mikko Mäkelä vapautti Niko Räsäsen läpiajoon. Ensimmäinen yritys ei maaliin asti mennyt mutta Markus Niemelä oli oikeassa paikassa ja siirsi pallon pitseihin. Tasatilanteessa 1-1 LoPS hallitsi peliä yhä enemmän ja sivusta tulleen vapaapotkun jälkeen Tuomas Hakala laukoi pallon vastustamattomasti ToVe:n maaliin. Loppupuoliaika pelailtiin tasaisesti eikä huippupaikkoja enää nähty joten tauolle mentiin LoPS:n johtotilanteessa 2-1.

Toisella puoliajalla loimaalaisten rosterin kapeus alkoi näkymään ja pienten loukkaantumisten takia pelin tempo loimaalaisten puolesta hyytyi. ToVe:n taitavat hyökkääjät pääsivät hyvin kiinni laadukkaisiin laidalta tulleisiin keskityksiin ja tasoitus nähtiinkin jo vartin pelin jälkeen. Tasatilanteessa loimaalaisilta loppuivat paukut ja loppupeli olikin taistelua kelloa vastaan ja keskittymistä satunnaisiin vastahyökkäyksiin. Harmillisesti taktiikka ei tällä kertaa riittänyt vaan ToVe kävi tekemässä vielä kaksi maalia, joten loppu tulos ansaitusti kotijoukkueelle 4-2.

LoPS siis tippui Regions’ Cupista, mutta sarja jatkuu jo lauantaina kotiavauksella kun Hirvihovin nurmelle vieraaksi saapuu Kaarinan Reipas. Peli pelataan Hirvihovissa klo 16 alkaen. Tervetuloa kannustamaan!