LoPS taituroi voiton Uudenkaupungin Pallokerhosta

JALKAPALLO
Torstaina LoPS isännöi UPK:a Hirvihovin sametilla. LoPS oli saanut paikalle täyden rosterin, joten valmentaja Seppälällä oli jopa hankaluuksia valita aloituskokoonpanoa.

Peli alkoi kuten monet muutkin LoPSin pelit tällä kaudella. Kotijoukkue piti palloa rauhassa ja hallitsi täydellisesti keskikenttää. Kolmikko Juuso Ylimikola, Janne Aalto ja Juho Puolamäki pitivät keskustassa palloa miten halusivat ja pyrkivät puhkomaan puolustuksen terävillä pystysyötöillä laitureille. Ensimmäinen maali nähtiinkin kun Aalto tarjoili Tuomas Hakalalle pystysyötön linjan taakse ja tämä kiersi maalivahdin ja laittoi pallon reppuun. 

Seuraava tilanne tuli myös loistavan pystysyötön seurauksena kun laitapakki Mikael Wilen nousi laidalta ja puolustus joutui repimään hänet kumoon rankkarin arvoisesti. Aapo Hakala laukoi pallon varmasti reppuun 11:stä metristä. Hetkeä myöhemmin Wilen nousi identtisesti laidalta mutta tällä kertaa laittoi pallon itse maaliin. UPK sai kertaalleen pallon tolppaan, mutta taukotilanteena säilyi 3-0.

Toisen jakson alku oli melko tasaista ja rauhallista pallottelua. UPK:n koko pelin pelaamat pitkät pallot tuottivat viimein tulosta kun Vesa Salin käytti tavaramerkkiään ja puski pallon maaliin ohi LoPS:n maalissa pelanneen Niklas Sundbergin. Tästä sisuuntuneena LoPS iski lyhyessä ajassa kolme maalia kun Tuomas Hakala, Urim Hoda ja Mikael Niemelä taiteilivat pallon maaliin. Lukemat 6-1 säilyivät loppuun asti.

UPK:lla ei ollut mahdollisuuksia, eikä juuri edes halujakaan, voittaa ottelua. Peli oli melko rauhallista pallottelua kohti LoPS:n vääjäämätöntä voittoa. Palloseura jatkaa kotiottelujen voittoputkeaan ja jatkaa hienosti sarjan kärkisijoilla.

LoPS pelaa seuraavaksi 15.8. kun Hirvikoskelle saapuu Peimari United. Peimari on Palloseuran suurimpia haastajia kärkitaistelussa, joten ottelu on molemmille hyvin tärkeä jatkoa ajatellen. Tervetuloa kannustamaan LoPS voittoon!

Jalkapallon juhlasta pääsee nauttimaan jo tänään, kun Hirvihovin kentällä järjestetään perinteinen LoPS Open. Harrastajaturnaus kerää Hirvikoskelle satoja palloilijoita ja taustajoukkoja. Tervetuloa viihtymään koko perheen voimin!  

Jätä kommentti